середа, 16 березня 2011 15:19

На Буковині двоє злочинців перетворили жінку на секс-рабиню

На Буковині двоє злочинців перетворили жінку на секс-рабиню

У Чернівецькій області двоє чоловіків півроку тримали у рабстві 29-річну жінку. Її катували і ґвалтували.

Жителька Житомирської області, мати шестирічного сина, після сварки з коханим подалась на Буковину заробити трохи грошей, а в результаті зазнала фізичного та психологічного насилля.

Вона працювала офіціанткою у кафе. Там і познайомилась зі зловмисниками. Жінку примусили переїхати до села Молодія Глибоцького району. Там з двома раніше судимими чоловіками вона жила 6 місяців.

Як повідомив заступник начальника відділу по боротьбі з торгівлею людьми УМВС України в Чернівецькій області Олександр Кучейник, за цей час жінку примушували надавати сексуальні послуги.

"Кожен день вона обслуговувала 6-7 осіб. Якщо вона не хотіла цього робити, то її били – каструлею, таким чином поламали їй переносицю, ставили руку на гарячу сковорідку або просто не пускали в туалет". - розповів він.

Після катувань чоловіки вирішили продати свою жертву у рабство. За допомогою підставної особи вдалось домовитись про зустріч та про суму – чоловіки хотіли за жінку 10 тисяч гривень.

Перед цим вони накачали жінку алкоголем до такого стану, що вона два дні відходила. Коли прийшла до тями, то зізналась, що нічого не пам'ятала – як її вивели з дому та як намагались продати. За словами Кучейника, у крові рівень алкоголю склав 3 проміле. І це тоді, коли 5 – смертельна доза.

Зараз дівчина почуває себе краще, вона знаходиться у спеціальному центрі на реабілітації. Чоловікам, котрі її катували та намагались продати, загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Буковині двоє злочинців перетворили жінку на секс-рабиню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі