неділя, 20 червня 2021 17:50

На березі Азовського моря затопило автомобілі. Рятувальники були змушені втрутитися
6

На березі Азовського моря рятували водіїв
Фото: ДСНС
На березі Азовського моря рятували водіїв
На березі Азовського моря рятували водіїв
На березі Азовського моря рятували водіїв
На березі Азовського моря рятували водіїв

На узбережжі Азовського моря в Запорізькій області підтопило 20 автомобілів.

Автівки застрягли. Рятувальники були змушені витягувати їх, повідомляє ДСНС в Запорізькій області.

19 червня на узбережжі Азовського моря через пориви вітру до 24 м/с і висоти хвиль 13-15 дм піднявся рівень води. До Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на громадському пляжі між селом Приморський Посад і селом Новокостянтинівка підтопило авто.

"У пастці опинилися 20 автомобілів, в яких перебували 45 дорослих і шість дітей у віці від чотирьох до шести років. Рятувальники за допомогою спецавтомобіля і буксирувального тросу відбуксирували машини на тверде покриття. Життю та здоров'ю врятованих нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ялту затопило, є постраждалі

Рятувальники допомагали людям на Обитічній косі. Дев'ять дорослих і четверо дітей не могли самостійно покинути її. Рятувальники на спецавтомобілі переправили всіх постраждалих в безпечне місце.

Поблизу Бердянська розшукують трьох рибалок, які вийшли в Азовське море на дерев'яному баркасі. До пошукових робіт залучили катер Держприкордонслужби та катер комунальної рятувальної служби.

Зараз ви читаєте новину «На березі Азовського моря затопило автомобілі. Рятувальники були змушені втрутитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі