середа, 20 червня 2007 09:09

На автомобіль БЮТівця повісили вибухівку

Прокуратура Донецької області порушила кримінальну справу за фактом замаху на керівника Ясинуватського районного штабу БЮТ (Донецька область) Сергія Чиріна, пише "Коммерасант".

У понеділок, 18 червня, Чирін виявив саморобний вибуховий пристрій, прикріплений до бампера його автомобіля "Shevrolet Lacetti".

За словами БЮТівца, пристрій складався "з підривника і тротилової шашки загальною вагою 300 грамів у тротиловому еквіваленті". Він відразу ж повідомив про знахідку в міліцію, співробітники якої вилучили вибуховий пристрій і відправили його на експертизу.

"Відпрацьовуються дві основні версії злочину. Перша пов"язана з тим, що ми (Ясинуватська районна організація "ВО "Батьківщина") торкнулися бізнес-інтересів впливових людей з Партії регіонів. Друга пов"язана із справою КСП "Калініно", яку було незаконно придбано у 2003 році ТОВ "Вікторія" за 43 тисячі гривень", - відзначив пан Чирін.

Зараз ви читаєте новину «На автомобіль БЮТівця повісили вибухівку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі