понеділок, 16 листопада 2020 19:28

На 71-річного професора напали дорогою з аптеки

На 71-річного професора напали дорогою з аптеки
У лікарні Харкова помер професор вишу 71-річний Леонід Садовський, на якого напали дорогою додому. Фото: facebook.com/maysternya55

16 листопада в Харкові помер 71-річний професор вузу, на якого напали дорогою додому. Це сталося 14 листопада у Московському районі міста.

Чоловік отримав кілька ударів по голові, коли повертався додому через пустир. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Зловмисник напав на нього ззаду і завдав невстановленим предметом травми, від чого потерпілий втратив свідомість. Отямившись, чоловік прийшов додому і розповів про подію дружині, яка викликала бригаду медичної допомоги. Чоловік був госпіталізований до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, де 16 листопада помер", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановлюють особу нападника. Йому загрожує до 8 років ув'язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обізнався: чоловік розніс сокирою голову незнайомцю

Загиблий - режисер, завідувач кафедри майстерності актора Харківського національного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського, заслужений діяч мистецтв України Леонід Садовський. На нього напали неподалік дому, коли він вийшов у аптеку по ліки, розповіли Gazeta.ua колеги. Нападники не взяли у побитого режисера нічого, хоча при ньому була досить велика сума грошей.

На лікування Садовського збирали гроші усі небайдужі. Йому зробили операцію, після стан оцінювали як украй важкий, він знаходився в реанімації.

У Тернополі невідомий напав на 34-річного чоловіка. Він встромив йому ножа у живіт та втік з місця події. Інцидент трапився на вулиці Волинській.

Зараз ви читаєте новину «На 71-річного професора напали дорогою з аптеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі