вівторок, 10 вересня 2013 15:08

МЗС не змогло підтвердити або спростувати перебування Мельника в США

МЗС не змогло підтвердити або спростувати перебування Мельника в США
Євген Перебийніс заявив, що інформації про перебування Мельника у США немає. Фото: liga.net

Інформація про затримання колишнього ректора Національного університету Державної податкової служби Петра Мельника не надходила в посольство і консульства України в США .

Про це сьогодні на брифінгу заявив директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ Євген Перебийніс.

"За повідомленням наших консульських установ в США, ніякої інформації про затримання вказаного громадянина до посольства і консульські установи України не надходило", - сказав він.

За його словами, МЗС не може підтвердити або спростувати перебування Мельника в США, оскільки це питання лежить в компетенції правоохоронних органів двох країн.

Нагадаємо, 9 вересня джерело у правоохоронних органах України повідом, що правоохоронні органи США проінформували Інтерпол про те, що колишній ректор Національного університету Державної податкової служби Петро Мельник знаходиться на території Америки.

Зараз ви читаєте новину «МЗС не змогло підтвердити або спростувати перебування Мельника в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі