неділя, 25 грудня 2022 13:54

Мруть, як мухи: у РФ раптово не стало екскомандувача сухопутних військ

Мруть, як мухи: у РФ раптово не стало екскомандувача сухопутних військ
Помер колишній головнокомандувач сухопутних військ РФ генерал Олексій Маслов. Фото: t.me/nexta_live

В Росії помер черговий високий військовий чиновник.

Про смерть колишнього головнокомандувача сухопутних військ збройних сил РФ, генерала армії Олексія Маслова, у неділю, 25 грудня, повідомила пресслужба Уралвагонзаводу.

Генералу було 69 років. Помер він у Головному військово-клінічному госпіталі ім. М. Бурденка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін назвав дії Росії "правильними" і заговорив про переговори

Посаду головнокомандувача сухопутних військ Росії Маслов обіймав з 2004-го до 2008 року. Звання генерала армії йому надали 2006-го. А 2008 року Олексія Маслова призначили військовим представником Росії при НАТО.

В останні роки працював спеціальним представником Уралвагонзаводу з військово-технічного співробітництва.

У суботу, 24 грудня, генеральний директор компанії "Адмиралтейские верфи" Олександр Бузаков помер у віці 66 років. 10 років тому він очолив одне з найстаріших суднобудівних підприємств, розташоване в російському Санкт-Петербурзі.

У Росії раптово скасували візит президента Володимира Путіна до Нижнього Тагіла. Це підігріло чутки про те, що він серйозно хворий. Як повідомляє портал E1 з посиланням на три джерела, російський диктатор мав відвідати Уралвагонзавод, проте його приїзд "в останній момент" скасували.

Зараз ви читаєте новину «Мруть, як мухи: у РФ раптово не стало екскомандувача сухопутних військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі