вівторок, 26 жовтня 2021 10:27

Моторошна аварія з дітьми на Херсонщині: за кермом був неповнолітній (оновлено)
6

Фото: facebook.com/khersonpolice.official/

За кермом автомобіля Volkswagen Touareg, якій врізався в дерево, перебував 15-річний житель селища Велика Олександрівка на Херсонщині.

Про це повідомила пресслужба поліції Херсонської області у Facebook.

У салоні машини перебували односельці водія 15 й 20 років, а також 21-річний житель села Нова Калуга. Усі загинули.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабне зіткнення на трасі Одеса-Київ: нові подробиці та фото

"Ще двох 17-річних пасажирів (жителі Великої Олександрівки. - Gazeta.ua) доправили у Великоолександрівську центральну лікарню із травмами різного ступеню тяжкості", - ідеться в повідомленні.

Під час руху підлітки на швидкості понад 140 км/год знімали на відео свої перегони. Усі були з незаможних родин. Автомобіль належав дядькові одного хлопця. Односельці кажуть, що 15-річний водій добре керував автомобілем. Його кілька разів бачили за кермом, ідеться в сюжеті ТСН.

За словами знайомих, у день аварії підлітки святкували день народження одного з них.

"Був у друга день народження, вони випили й поїхали кататися", - розповіли знайомі.

Трагедія сталася в ніч на 24 жовтня приблизно о 01:00 на дорозі між селами Давидів Брід і Мала Олександрівка Бериславського району. Водій і троє пасажирів загинули на місці ДТП. Усіх поховали 25 жовтня.

Один із тих, хто вижив, має травмами середнього ступеня тяжкості. У нього лише рвані рани. Інший потерпілий у реанімації.

Зараз встановлюють усі обставини смертельної ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Моторошна аварія з дітьми на Херсонщині: за кермом був неповнолітній (оновлено)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі