середа, 29 травня 2019 14:32

Міжнародні наркозлочинці переправили товар на 40 млн грн
6

Затримали міжнародних наркозлочинців
Фото: facebook.com/SecurSerUkraine
Затримали міжнародних наркозлочинців
Затримали міжнародних наркозлочинців
Затримали міжнародних наркозлочинців
Затримали міжнародних наркозлочинців

Затримали міжнародних наркозлочинців, які переправляли товар на 40 млн грн. У спецоперації брали участь правоохоронці з трьох країн.

Відомо, що група складалася з 11 людей. Зловмисники переправляли з Франції через Польщу в Україну лікарський засіб "Субутекс", який містить наркотик бупренорфін. За оперативною інформацією, вподовж року наркоугруповання переправило на територію України 150 тисяч пігулок на суму 40 мільйонів гривень за цінами "чорного ринку", - повідомляє Служба безпеки України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В'язні порізали вени - ЗМІ

Спецоперація із припинення діяльності наркоугруповання стартувала в Україні із затримання оперативниками СБУ в прикордонному пункті "Рава-Руська" одного із учасників угруповання з 7 тис. пігулок нарковмісного препарату.

Відразу після цього правоохоронці Франції та Польщі почали затримувати спільників на своїй території.

"Цього ж дня Національна жандармерія Французької Республіки затримала у Марселі 5 громадян за пошук, придбання та збут українським фігурантам провадження нарковмісних таблеток "Субутекс". Одночасно Центральне бюро з розслідувань поліції Республіки Польща затримало на своїй території 3 громадян України, які створили та утримували "перевалочну базу", – йдеться в повідомленні СБУ.

28 травня близько 17:00 на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Іванівка Сарненського району сталось смертельне ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Міжнародні наркозлочинці переправили товар на 40 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі