вівторок, 09 жовтня 2018 16:24

"Місто наче вимерло. Ліків і хліба ніде купити" - житель райцентру поблизу пекельного арсеналу

"Місто наче вимерло. Ліків і хліба ніде купити" - житель райцентру поблизу пекельного арсеналу
Майже всі жителі Ічні на Чернігівщині евакуювалися через вибухи на артскладах. Фото - Укрінформ

Майже всі жителі Ічні на Чернігівщині евакуювалися через вибухи на артскладах.

У місті не працюють ні магазини, ні аптеки, відсутній газ. Проте є світло та вода і не спостерігається явних руйнувань. Про це розповів житель міста Володимир, передає Укрінформ.

"Зараз таке відчуття, наче місто вимерло: на вулицях ані душі! Усі аптеки й магазини зачинені - ніде й ліків чи хліба, цигарок не купити", - сказав він.

За його словами, більшість жителів Ічні виїхали, хто власним транспортом, хто з рятувальниками, а ті, хто лишився, сидять по домівках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побиті вікна та потрощені дахи: показали фото руйнувань поблизу палаючого арсеналу

Чоловік запевнив, що вулиці активно патрулюються поліцейськими, випадків мародерства, за його інформацією, поки не було.

Газопостачання в місті відсутнє, вода є, але малий напір, а от постачання електроенергії нещодавно відновилося. Як зазначив Володимир, вибухів уже не чути, мобільний зв'язок працює.

Осередки пожежі на території 6 арсеналу Міністерства оборони у Чернігівській області локалізували. Інтенсивність вибухів продовжує зменшуватись, над територією складів спостерігається задимленість, лунають поодинокі вибухи.

Зараз ви читаєте новину «"Місто наче вимерло. Ліків і хліба ніде купити" - житель райцентру поблизу пекельного арсеналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі