вівторок, 09 вересня 2014 16:27

Міліція вистежила в зоні АТО одного з лідерів місцевих бойовиків

Міліція вистежила в зоні АТО одного з лідерів місцевих бойовиків
Фото: google.com.ua

Міліція продовжує боротися з тероризмом на звільнених від терористів територіях. Так, було затримано одного з лідерів бойовиків - педагога притулку для розумово відсталих дітей.

Про це у Фейсбук повідомив радник глави МВС Антон Геращенко.

"9 вересня співробітниками Департаменту кримінального розшуку МВС України, спільно з спецпідрозділом "Сокіл", в ході проведення оперативно-розшукових заходів у зоні АТО на території Донецької області, був затриманий один з лідерів "народного ополчення" Артемівського району м. Часів Яр, громадянин "К' 1973 р.н., в миру соціальний педагог притулку для розумово відсталих дітей. Він безпосередньо організовував збройне формування на території м. Часів, роздавав зброю, проводив тренування зі стрільби з автоматичної зброї, викрадав людей", пише Геращенко.

Після звільнення Артемівського району бойовик тривалий час переховувався в лісовому масиві біля м. Часів Яр.

Наразі доставлений в суд для рішення про обрання запобіжного заходу за ст. 260 ч.5 КК України (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань).

У громадянина "К' в ході проведення слідчих дій було вилучено 7 ( сім) автоматів АК 5.45, велика кількість боєприпасів.

Зараз ви читаєте новину «Міліція вистежила в зоні АТО одного з лідерів місцевих бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі