вівторок, 15 квітня 2014 10:47

Міліція не підтвердила розстріл 10 "колорадосів" на Донечині, але поранені є

Міліція не підтвердила розстріл 10 "колорадосів" на Донечині, але поранені є

Міліція не підтверджує розстріл десятьох проросійських активістів на блокпосту під Слов'янськом Донецької області. Про це у коментарі Gazeta.ua розповів керівник відділу зі зв'язків з громадськістю ГУ МВС в Донецькій області Ігор Дьомін.

"Ця інформація про розстріл неправдива. Хоча інцидент зі стріляниною був. Їхав автомобіль, проїжджаючи повз блокпост, відкрив по людях, які були на посту, стрільбу з травматичної зброї. З блокпосту відповіли автоматною чергою. Людина, яка знаходилася в автомобілі, доставлена у лікарню із стріляними ранами нижніх кінцівок", сказав Дьомін.

Він зазначив, що стріляли на блокпосту під Слов'янськом. Наразі, за словами Ігоря Дьоміна, міліція з'ясовує всі деталі перестрілки. Хто і чому відкрив вогонь.

Нагадаємо, народний депутат Леся Оробець у Фейсбук повідомила, що, за її джерелами, на Донеччині сьогодні застрелили 10 "колорадосів" (проросійських бойовиків — Ред.). "У підтвердженому з трьох джерел випадку, невідомі троє приїхали під блок-пост, убили всіх "колорадосів" з автоматів і відбули. Волонтерський рух по-донецьки", - написала депутат.

Зараз ви читаєте новину «Міліція не підтвердила розстріл 10 "колорадосів" на Донечині, але поранені є». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі