середа, 08 лютого 2012 12:06

Спецтема: Закриття EX.ua

Міліція не буде карати хакерів за атаки на свій сайт

Міліція не буде карати хакерів за атаки на свій сайт

Міністерство внутрішніх справ не вважає за необхідне порушувати кримінальну справу за фактом хакерських атак на свій офіційний сайт після зупинки міліцією роботи файлообмінника EX.UA.

В управлінні зв'язків з громадськістю МВС України зазначили, що заяви від офіційних державних і партійних сайтів, які також зазнали хакерських атак, поки не надходили, тому відповідні кримінальні справи також не порушувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через скандальну справу EX.UA в органах почалася чистка

Нагадаємо, що сайт EX.UA був закритий міліцією 31 січня. На закриття найбільшого українського файлообмінника інтернет-громадськість відреагувала негайно. У той же день через DDoS-атаки перестав працювати офіційний сайт МВС. Пізніше в результаті атак перестали працювати офіційні сайти президента, Верховної Ради, Кабміну, СБУ, Нацбанку, а також Партії регіонів. Зі змінним успіхом роботу цих сайтів відновили. "Регіонали" відреагували на хакерські атаки скаргами в СБУ і Генпрокуратуру.

Зараз портал працює.

Зараз ви читаєте новину «Міліція не буде карати хакерів за атаки на свій сайт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі