неділя, 25 березня 2012 11:31

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Миколаївський ґвалтівник закликав "мочити" чорних

Миколаївський ґвалтівник закликав "мочити" чорних
Євген Краснощок був скінхедом. Фото: Gazeta.ua

Один із гвалтівників Оксани Макар Євгеній Краснощок хизувався перед друзями, що обікрав три ювелірних магазини.

Про це він розказував 6 березня за столиком в одному з миколаївських кафе.

"Я сидів зі своєю дівчиною в кафе, коли зайшов Євген. Він охоронцем в сусідньому магазині АТБ працює, інколи заходив в бар, де я працював, так і познайомилися. Він підсів до нашого столика. Коли випив, став розказувати, що колись в Одесі обікрав три ювелірні магазини. А тоді приїхав в Миколаїв на краденому автомобілі БМВ. Через кілька днів його піймали правоохоронці, посадили в КПЗ, але зразу відпустили. Бо не могли довести його вини", - каже Сергій, бармен  кафе "Рибка", в якому 9 березня познайомилася Оксана Макар зі своїми гвалтівниками.

Сергій каже, що Євген був скінхедом і всім розказував про свої погляди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаївські правозахисники вимагають покарати тих, хто звільнив гвалтівників Оксани Макар

"В нього навіть на сторінці у Фейсбуці були заклики мочити чорних. Він не любив негрів, азейрбайджанців, грузинів. Всіх називав чорними і казав, що їх треба мочити в підворотнях. Він взагалі був хворий на голову. На перший погляд ніби нормальний, але як вип'є, жорстокий ставав", - додав Сергій.

Нагадаємо, 9 березня, в кафе "Рибка" 18-річна Оксана познайомилася із Присяжнюком, 23-річним Євгенієм Краснощоким та 22-річним Артемом Поганисяном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґвалтівники Оксани Макар у кафе поводилися по-хамськи

Вони пішли до квартири Максима, через дорогу від кафе. Там дівчину згвалтували і придушили. Непритомну віднесли на будівельний майданчик, неподалік дому. Кинули в яму зі сміттям та підпалили. Наступного дня чоловік, який прийшов забрати машину зі стоянки, почув стогін. Викликав міліцію. Обгорілу та голу Оксану знайшли в ямі із тліючим сміттям та відвезли до лікарні.

Детальніше читайте у свіжому випуску журналу "Країна".

Зараз ви читаєте новину «Миколаївський ґвалтівник закликав "мочити" чорних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі