четвер, 22 березня 2012 16:03

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Миколаївські ґвалтівники познайомилися за кілька днів до трагедії

Миколаївські ґвалтівники познайомилися за кілька днів до трагедії
Євген Краснощок називав себе скінхедом

Наймолодший учасник зґвалтування Оксани Макар, 22-річний Артем Погосян, познайомився із Євгеном Краснощоком і Максимом Присяжнюком за три дні до пригоди. 6 березня він із другом Сергієм та його дівчиною сиділи за столиком в кафе. До Сергія підійшов знайомий, Євген Краснощок і сів за столик.

"Женя охоронцем в сусідньому супермаркеті АТБ працював, він деколи заходив в кафе, де я барменом був, так і познайомилися. Женя придурком зажди був, особливо як вип'є ставав жорстоким. Розказував, що він — скінхед, і треба мочити всіх негрів. Артема я з дитинства знав, ми разом у восьмому класі їздили в табір. Він миролюбивий, ніколи нікого не образить. Але як вип'є, попадає під чужий вплив. Так я їх за три дні до тої трагедії познайомив", — сказав бармен ресторану "Рибка", у якому троє хлопців познайомилися із Оксаною Макар, Сергій.

Артема Погосяна разом із двома іншими учасниками зґвалтування посадили в СІЗО.

"Артема мені найбільше шкода. Всі кажуть, що його батько — колишній прокурор. Це неправда, його папа все життя на півночі Росії робив. Тьома практично без нього ріс. А на початку лютого його тато помер, 10 березня було 40 днів. Мама його бібліотекарем робить", - додав Сергій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі скаржаться на матір Оксани Макар: вона п'є і хотіла поселити коханця в палаті

Нагадаємо, 9 березня Євген Краснощок, 23 роки, разом із приятелями, 22-річним Артемом Погосяном і на рік старшим Максимом Присяжнюком, зґвалтували 18-річну Оксану Макар. Щоб не заявила в міліцію, придушили її. Тіло загорнули в простирадло і віднесли на будмайданчик. Там кинули в яму зі сміттям і підпалили. У дівчини обгоріло 55% поверхні тіла, зварилися нирки, обгоріла печінка. Але вона вижила.

Більше читайте у п'ятничному номері "Газети по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «Миколаївські ґвалтівники познайомилися за кілька днів до трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

90

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі