пʼятниця, 30 листопада 2012 09:20

Миколаївці були близькі до самосуду над вбивцями Макар - Катеринчук

Миколаївці були близькі до самосуду над вбивцями Макар - Катеринчук
Фото: tvi.ua

Мешканці Миколаєва були близькі до здійснення самосуду над ґвалтівниками Оксани Макар.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат України Микола Катеринчук.

За його словами, дуже важливо, щоб здорова частина українського суспільства зрозуміла, що виховувати своїх дітей у напрямку неправомірних дій (вбивство Оксани Макар - ред.) неправильно.

"За це буде покарання. І не якесь Боже, а міським судом, з урахуванням тої судової системи, яка є. Щоб не було самосудів, тому що миколаївці були близькі до цього", - зазначив Катеринчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивцям Оксани Макар дали різні терміни

Нагадаємо, 27 листопада Центральний райсуд Миколаєва оголосив вирок убивцям 18-річної Оксани Макар. 23-річний Євген Краснощок отримав довічне ув'язнення, 24-річний Максим Присяжнюк — 15 років, 22-річний Артем Погосян — 14 років.

18-річну Оксану Макар зґвалтували, спробували задушити і спалити в ніч на 9 березня. Вона дивом вижила, але пізніше померла від отриманих травм. В її смерті звинуватили трьох жителів Миколаєва.

За словами нардепа Катеринчука, Макар не була повією.

"Оксана Макар повією не була. Є один протокол, який написали лівою рукою. Ми його дивилися в суді. І суд прибрав усі пункти, які пов'язані з тим, що хтось говорив, що вона була повією", - зазначив Катеринчук.

Зараз ви читаєте новину «Миколаївці були близькі до самосуду над вбивцями Макар - Катеринчук ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі