понеділок, 14 січня 2013 12:00

Мешканку Бердянська зачепило вибухом котла. З важкими травмами жінку відправили у лікарню

У Бердянську вчора вечором вибухом котла у приватному будинку важко травмувало господиню.

Про це повідомили у прес-службі МНС у Запорізькій області.

За словами голови прес-служби МНС Юлії Баришевої, інцидент стався близько сьомої години вечора по вулиці Демяна Бідного.

"В прибудові до будинку вибухнув водогрійний котел на твердому паливі. Ударною хвилею частково зруйнувало міжкімнатну перегородку, що відокремлює топічну і ванну кімнату. За вказаною адресою прибули 2 одиниці техніки та 8 рятувальників", - повідомили у прес-службі МНС.

Як з'ясувалось в ході попереднього розслідування, в будинку проживає 36-річна господарка з чоловіком та її сліпа бабуся. Чоловіка не було вдома. Жінки залишилися на господарстві самі. Для опалення помешкання власниця розтопила котел на твердому паливі. Ввечері жінка почула шипіння та зайшла у прибудову. В цей час стався вибух.

"Внаслідок викиду пару і гарячої води господиня отримала опіки передньої поверхні тіла. Каретою швидкої допомоги постраждалу госпіталізували до реанімаційного відділення міської лікарні. За словами медиків, травмована отримала близько 50% опіків шкіри. Стан здоров'я жінки важкий. На щастя, бабуся не постраждала. Причина встановлюється", - повідомили рятівники.

За фактом події відповідні органи ведуть розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Мешканку Бердянська зачепило вибухом котла. З важкими травмами жінку відправили у лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі