неділя, 14 липня 2013 15:30

Мешканець Запоріжжя роздушив яйце на плечі Президента Польщі

Мешканець Запоріжжя роздушив яйце на плечі Президента Польщі
Фото: fakty.ictv.ua

У Луцьку після молебню за душі загиблих під час Волинскої трагедії мешканець Запоріжжя роздушив яйце на плечі Президента Польщі Броніслава Коморовського. Про це повідомили в прес-службі УМВС у Волинській області.

"Після богослужіння за душі загиблих під час Волинскої трагедії Президент Польщі Броніслав Коморовський вийшов поспілкуватися із людьми. До нього підійшов хлопчина і роздушив яйце у нього на плечі. Правоохоронці затримали порушника. З його слів йому 21 рік і приїхав із Запорізької області. Наразі хлопця повезли на освідування. Буде дана оцінка його діям і прийняте рішення", - повідомила Оксана Блищик, начальник сектору зв'язків із громадськістю УМВС у Волинській області.

Нагадаємо, політолог Кость Бондаренко на своїй сторінці в мережі Facebook написав, що у Луцьку опісля молебню за душі загиблих під час Волинскої трагедії у Президента Польщі Броніслава Коморовського влучили яйцем.

"Інцидент стався приблизно о 13.40-13.45, коли глава Польщі вийшов з костелу та прямував замковою площею — повідомляє власкор В цей час із юрби юнак на вигляд 15-17 років влучив у Президента Польщі яйцем. Винуватця інциденту затримали миттєво. Наразі правоохоронці не коментують цієї події.

Зараз знайдуться ті, хто із цього юного дебіла (інші слова важко підібрати) будуть робити нового героя", — написав політолог.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Запоріжжя роздушив яйце на плечі Президента Польщі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

570

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі