понеділок, 17 грудня 2012 12:58

Мешканців запорізької багатоповерхівки через пожежу вивели серед ночі на двір

Сьогодні вночі у Запоріжжі горіла багатоповерхівка. Займання виникло у технічному приміщенні на 11 поверсі.

Про це повідомили у прес-службі МНС у Запорізькій області.

"17 грудня о 01:35 в 14-поверховому будинку по вулиці Будьоного в Хортицькому районі міста Запоріжжя виникло займання. До служби порятунку "101" надійшло повідомлення від випадкових свідків. В технічному приміщенні на одинадцятому поверсі горіли домашні речі та меблі на загальній площі 3 кв.м.", - розповіла підполковник служби цивільного захисту Юлія Баришева.

На місце виклику прибули працівники "швидкої медичної допомоги", 7 одиниць спецтехніки та 24 бійці МНС.

"Через сильне задимлення в під'їзді пожежники працювали в апаратах на стисненому повітрі. Бійці МНС евакуювали сім мешканців сусідніх квартир. Рятувальники ланкою газодимозахисної служби за допомогою автодрабини проклали рукавну лінію для ліквідації загоряння та не дали можливості вогню розповсюдитись на значну територію", - зазначили у прес-службі.

Внаслідок займання ніхто не постраждав. Причина займання встановлюється. За фактом події співробітники ГУ Держтехногенбезпеки у Запорізькій області ведуть розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Мешканців запорізької багатоповерхівки через пожежу вивели серед ночі на двір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі