вівторок, 01 грудня 2020 18:13

"Мені було 17" : жертва зіркового українського фотографа розповіла, як він її зґвалтував

"Мені було 17" : жертва зіркового українського фотографа   розповіла, як він її зґвалтував
На цьому фото моделі Світлані Коваль 17 років. Зроблене за кілька митей до пережитого зґвалтування відомим фотографом Олександром Ктиторчуком, за її словами. Фото: facebook.com/svitlana.kovall

Одна з жертв українського фотографа Олександра Ктиторчука, якого звинувачують в розбещенні й зґвалтуванні, розповіла, як він до неї домагався та зґвалтував.

Зараз 27-річна Світлана Коваль пригадала у Facebook, як скандальний митець чинив проти неї аморальні дії. Їй тоді було 17 років. Світлана займалася модельним бізнесом і під час одного з конкурсів у модельній школ познайомилася з Ктиторчуком. Тоді ж фотограф запросив дівчину до своєї студії зробити ще декілька фото, оскільки модель йому дуже сподобалась.

"Вірила в його щирість і у власну красу. А щоб потурбуватись про свою безпеку, пішла на фотосесію із сестрою і її подругою. Щоправда, їх не пустили в середину студії, і вони лишились чекати на вулиці. У фотографа і студія, і його квартира - це одне приміщення, і він використовує обидва простори для фотосесій", - розповіла Коваль

Коли вони почали фотографуватися, ніщо не віщувало біди. Аж поки Ктиторчук не став вмовляти дівчину роздягнутися. Вона голою позувати не хотіла. Та фотограф почав маніпулювати і тиснути на неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімав українських зірок: відео затримання фотографа, якого підозрюють у педофілії

"Ці трюки таки подіяли.. і що пам'ятаю наступне - як я вже сиджу на сходах гола. Страшно соромлюсь. Не того, що я негарна, а того, що чужі очі дивляться на мої інтимні місця. Виставляючи кожен пальчик, нахил голови чи положення коліна, він торкається мене, буцім це потрібно для вдалого фото. Пам'ятаю, як він вчив мене життя, кажучи: "щоб зробити чоловіків щасливими - краще мені прибрати волосся зі своєї інтимної зони" (еге ж, я сюди саме за такими порадами прийшла).. А далі пригадую, як він вже проник в мене своїм пальцем. При чому я не те, що не давала згоди, це сталось так раптово, що я й не зчулася, що відбувається", - додала жінка.

Після цього фотограф хотів торкатися її грудей. Світлана намагалася відсторонитись, на що Ктиторчук сказав: "Як вже впустила всередину, то чого ж не даєш груди?". Після цього, пригадує Світлана, фотограф потягнув її на другий поверх, де у нього було ліжко.

"Сили були нерівні, тож скоро ми опинились в його ліжку. В цей момент я шалено молилась. Благала Бога зробити чудо і захистити мене. Просила і цього мужлана зупинитись. Разів сто промовила "Будь ласка, не треба!". Плакала і благала. Він поклав мене на бік, і сам ліг обличчям до мене. Пам'ятаю, з жахом відчула, як його пеніс торкається мого тремтячого тіла. Аж раптом він завмер. А я вистрибнула з ліжка і побігла вниз по сходах", - поділилася Світлана

Святошинський районний суд Києва обрав фотографу Олександру Ктиторчуку запобіжний захід - два місяці за ґратами без права на заставу. У прокуратурі кажуть, що чоловік розбещував та ґвалтував неповнолітніх. Засідання в справі 56-річного фотографа зробили закритим. Він усі звинувачення відкидає.

Зараз ви читаєте новину «"Мені було 17" : жертва зіркового українського фотографа розповіла, як він її зґвалтував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі