вівторок, 15 жовтня 2019 21:24

Медики 40 хв боролися за життя: раптово помер солдат-строковик

Медики 40 хв боролися за життя: раптово помер солдат-строковик
Медики реанімували хлопця 40 хв. Фото: NewsUkr

У Харкові раптово помер солдат-строковик.

Померлий - служив у військовій частині №3017, він повинен був займатися охороною порядку під час футбольного матчу Україна - Литва. Про це повідомляє NewsRoom з посиланням на прес-службу Східного регіонального управління Нацгвардії.

"Після розподілу бійці завантажувалися в машину, на якій вони повинні були їхати. Одному з солдатів стало погано, він втратив свідомість. Спочатку допомогу надавали медики з санчастини, а через шість хвилин приїхала швидка. Хлопця відвезли в стані клінічної смерті", - повідомили в відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загиблі та поранений: повідомили погані новини з Донбасу

Медики намагалися врятувати життя 21-річного юнака, 40 хвилин тривали реанімаційні заходи, проте його серце так і не почало битися. Солдат вже зовсім скоро повинен був відправитися в запас. Його тіло доставили в морг для встановлення причин смерті.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "вбивство" з поміткою "природна смерть".

На території однієї з військових частин в селі Семирічка Гайсинського району Вінниччини у результаті ДТП загинув військовослужбовець. Старший солдат-контрактник за кермом вантажного автомобіля "Урал 4320" не впорався з керуванням, з'їхав із дороги і врізався в бетонну електроопору.

Зараз ви читаєте новину «Медики 40 хв боролися за життя: раптово помер солдат-строковик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі