четвер, 23 січня 2020 08:16

Матюкався і погрожував відрізати голову: учасник бійки з Кивою розповів свою версію подій

Матюкався і погрожував відрізати голову: учасник бійки з Кивою розповів свою версію подій
У ресторані в центрі Києва сталася сутичка за участю народного депутата Іллі Киви і ветерана АТО. Фото - скріншот

Ветеран АТО Михайло Майман прокоментував інцидент з бійкою в столичному ресторані, який виник між ним та нардепом Іллею Кивою.

За його словами, в ресторан він прийшов на зустріч зі своїм другом, який там був з донькою. Нардеп - сидів спиною в метрі від них, передає канал "Наш".

"Ми сиділи просто спілкувалися, Ілля сидів зі своїми друзями. Як я вже зараз знаю, це виявилися кримінальні авторитети Дніпропетровська та інших областей. Ми стали виходити, тому що Ілля голосно розмовляє, всі знають. Вони як раз ділили Дніпропетровську область, напрями, хто постачає, хто що відправляє, які поставки. Ілля сказав: "Я всі питання вирішу, Арсен у мене на телефоні". Я просто сидів поруч, чув. Сиділа дочка друга, Кива голосно розмовляв, матюкався. Ми вирішили покинути це приміщення, бо дитина маленька, а Ілля "хороші" вислови знає. Ми встаємо, йдемо, Іллі показують на мене хтось із друзів, він повертається: "Стій, я зараз тобі поясню. Я ж тебе попереджав, що я тобі голову відріжу?", - розповів Майман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рябошапка відкрив справу проти нардепа Киви

Каже, що далі він отримав від Киви удар в ніс. І у відповідь механічно відштовхнув його.

Додав, що до цього був знайомий з Кивою – ще з часів спільної служби в зоні АТО. Контакти між ними були й після закінчення перебування на Донбасі. За словами ветерана АТО, раніше він отримував від Киви погрози.

22 січня у ресторані МОССО в центрі Києва виник конфлікт між нардепом із фракції "Опозиційна платформа – "За життя" Іллею Ківою та ветераном АТО Михайлом Майманом. Це зафіксували камери спостереження. На відео видно, як Кива підходить до опонента та б'є його головою в обличчя. У відповідь той вдарив нардепа кулаком по носі.

Зараз ви читаєте новину «Матюкався і погрожував відрізати голову: учасник бійки з Кивою розповів свою версію подій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі