четвер, 16 березня 2017 16:03

Матір покинула свого 13-річного сина в лікарні

Матір покинула свого 13-річного сина в лікарні
facebook.com

15 березня у Запоріжжі мати привезла свого 13-річного сина в лікарню і покинула. Хлопцеві нині надають допомогу психологи.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Запоріжжя.

"До правоохоронців звернулися з обласної клінічної лікарні. Лікар розповіла, що невідома жінка приїхала зі своїм сином із міста Оріхів. Мати стверджувала, що її дитина веде себе агресивно. Тому почала наполягати на госпіталізації задля лікування. Медики відмовили жінці. Після цього вона втекла з лікарні. Очевидці бачили, як поспіхом сідала в маршрутку. Патрульні відвезли хлопця до Запорізького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей ЗОР. Дорогою підліток розповів, що нині живе з матір'ю. Сидять без опалення та світла. Його батько служить в АТО. На аліменти і живуть, так як матір ніде не працює. Хлопця оглянув хірург. Дав заключення, що він абсолютно здоровий", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Восьмирічна дівчинка продає овочі, щоб знайти батьків

У Києві 20-річна мати, яка залишила двох дітей у зачиненій квартирі без їжі на 9 днів, не могла ходити. Так Владислава Трохимчук пояснила свій вчинок. Коли народила третю дитину, страждала на біль у нозі. Тому до покинутих дітей повернулася, коли їй полегшало.

Зараз ви читаєте новину «Матір покинула свого 13-річного сина в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі