середа, 03 червня 2020 16:09

Мати зламала шию 5-місячному сину

Мати зламала шию 5-місячному сину
На Полтавщині 36-річна жінка зламала шию своєму 5-місячному сину. Фото: pixabay.com

У Хорольському районі Полтавської області 2 червня 36-річна жінка зламала шию 5-місячному сину.

Немовля в лікарні, а жінці повідомили про підозру в замаху на умисне вбивство своєї малолітньої дитини, сказали у відділі комунікації обласної поліції.

"Хлопчика госпіталізували до відділення інтенсивної терапії районної лікарні з попереднім діагнозом: закрита хребетна травма, пошкодження зв'язок шийного відділення хребта. Про інцидент поліцію поінформували медики", - розповів начальник обласної поліції Іван Вигівський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати нагодувала 1-річну доньку кислотою

Місцеві ЗМІ пишуть, що родина хлопчика не перебувала на обліку в соціальних службах. Водночас версія про нещасний випадок не розглядається. У поліції є всі підстави вважати, що жінка навмисне травмувала немовля.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Жінці загрожує до 15 років в'язниці або довічне ув'язнення.

На Рівненщині 19-річна мати зачинила в кімнаті соціального гуртожитку сина, якому нема й місяця, й зникла. За кілька годин сусіди почули плач дитини і відчинили двері. Малюк був побитий і вже ледве дихав. "Швидкою" в тяжкому стані Микитку доправили в реанімацію обласної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Мати зламала шию 5-місячному сину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі