четвер, 07 жовтня 2010 18:09

Мати залучала 6-річну доньку до сексуальних оргій

Мати залучала 6-річну доньку до сексуальних оргій
Раніше судима 23-річна мешканка Стаханова, після пиятики з двома чоловіками, погрожуючи фізичною розправою, змусила власну шестирічну дочку задовольняти інтимні бажання цих чоловіків.

Чотири місяці назад, опинившись на волі, молода жінка забрала з дитячого будинку свою 6-річну доньку, яку вона народила, перебуваючи за ґратами. Спочатку молода мати влаштувалася на роботу, активно займалася вихованням дочки, водила її до дитячого садочка і до гуртків самодіяльності.

Однак через чотири місяці жінка повернулася до колишнього життя - стала зловживати спиртними напоями, вести антиморальний спосіб життя й взагалі перестала піклуватися про дівчинку. Матір змушувала свою маленьку донечку дивитися на свої інтимні стосунки з чоловіками.

Бували випадки, коли мама насильно залучала власну дитину до подібних "ігор" із собою та чоловіками.

Останньою краплею для маленької дівчинки послужили події, що відбулися в середині серпня поточного року, коли матір змусила її зайнятися сексом з двома чоловіками. Після тих жахливих подій дівчинка втекла з дому. Співробітниками стахановської міліції вона була знайдена й доставлена до притулку.

На теперішній час матір і двоє її знайомих чоловіків, до речі, також раніше судимих, заарештовані. Стосовно них порушено кримінальні справи за статтями 156 частиною 2 і 153 частиною 3 КК України.

Санкції даних статей передбачають максимальну міру покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років. Що в найближчому майбутньому чекає на цих людей, визначить суд. Дівчинка дотепер перебуває в притулку.

Нагадаємо, у США сексуальні оргії для своїх учнів влаштовували 40-річні вчительки.

Україна Кримінальна

Зараз ви читаєте новину «Мати залучала 6-річну доньку до сексуальних оргій ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі