середа, 22 вересня 2021 18:10

Мати з двома доньками померли за загадкових обставин

Мати з двома доньками померли за загадкових обставин
У Житомирській області загадково померли мати та її двоє доньок. Фото: zt.npu.gov.ua

У Коростені на Житомирщині за загадкових обставин померли 77-річна жінка й доньки 53 і 48 років.

Старшої сестри не стало 19 вересня, коли допомагала з ремонтом 84-річному пенсіонерові. Організувати її похорон наступного дня приїхав брат. У квартирі знайшов тіла матері та іншої сестри, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Встановлюють обставини смертельного отруєння родини

"53-річна жінка допомагала з ремонтом у квартирі 84-річного пенсіонера, коли відчула себе зле. Її стан погіршувався стрімко. Вона померла ще до прибуття "швидкої". Наступного дня за місцем проживання жінки виявили тіла ще двох людей - її матері й сестри. Їх знайшов син померлої, коли приїхав організовувати похорон. Не зміг потрапити до квартири та змушений був звернутися по допомогу до рятувальників", - розповіли поліцейські.

Причиною смертей жінок стала інтоксикація, за попередніми висновками судово-медичної експертизи. Для подальшого дослідження із квартири вилучили гриби й немагазинні алкогольні напої.

Встановлюють усі обставини.

У селі Голодьки Хмільницького району на Вінниччині знайшли мертвими 71-річного чоловіка і дітей 3 і 5 років. 71-річну жінку госпіталізували у важкому стані.

Про подію повідомила донька померлого, яка й знайшла його тіло.

Зараз ви читаєте новину «Мати з двома доньками померли за загадкових обставин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі