пʼятниця, 07 лютого 2020 18:10

Мати серед вулиці мало не вбила 3-місячне немовля

Мати серед вулиці мало не вбила 3-місячне немовля
У Подільську нетвереза мати під час бійки з чоловіком кинула об землю 3-місячне немовля. Фото: od.npu.gov.ua

У Подільську на Одещині нетвереза жінка кинула об землю 3-місячне немовля. Це сталося під час її сварки з бійкою із чоловіком, яке подружжя влаштувало серед вулиці на очах у ще двох своїх дітей.

Про інцидент на вул. Подільській сповістили перехожі, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Причиною конфлікту між подружжям із села Нестоїта стали ревнощі чоловіка та його обурення тим, що дружина вживала алкоголь у компанії іншого. Усього родина має трьох дітей віком від трьох місяців до 4 років та перебуває на обліку як така, що опинилася у складних життєвих обставинах. Того дня жінка з немовлям поїхала у райцентр, нібито до органу соціального захисту населення. Не дочекавшись дружини, чоловік узяв двох інших діток і поїхав її шукати. Жінку він застав за розпиванням спиртних напоїв у будинку її випадкового знайомого. Сварячись на очах у дітей, подружжя вийшло на вулицю, де чоловік продовжив шарпати жінку. А та, розлютившись, кинула загорнуте у ковдру немовля на землю", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько стверджує, що ненавмисно вбив 6-місячного сина

Напівроздягнених, голодних та застуджених дітей відвезли до лікарні. У найменшого діагностували гематому м'яких тканин обличчя. Матір дітей відправили до психоневрологічного відділення. На батьків поліцейські склали 5 адміністративних протоколів.

"Це вже не перший конфлікт у цій родині. На жаль, найбільше від такої поведінки дорослих страждають діти", - говорить начальник Подільського ВП Олександр Ноздратенко.

Подальшу долю дітей будуть вирішувати соціальні служби.

У одному з сіл Малинського району на Житомирщині 22-річний чоловік у напаіы люті мало не задушив свого півторарічного сина. Пояснив, що його дратував плач дитини і він так намагався заспокоїти хлопчика.

Зараз ви читаєте новину «Мати серед вулиці мало не вбила 3-місячне немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі