пʼятниця, 30 березня 2012 13:23

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Мати Оксани Макар віддасть гроші жертві іншого миколаївського нелюда

Мати Оксани Макар віддасть гроші жертві іншого миколаївського нелюда
Похорони дочки повністю оплатила Бахтєєва, розповіла Тетяна Суровицька. Фото: 1tv.ru

Тіло Оксани Макар відвезли з Донецька до її рідного дому.

"Ми виїхали о 6 годині", - розповіла мама померлої дівчини Тетяна Суровицька, пише Сегодня.

Жінка зазначила, що ввечері в їх будинок (військове містечко, д. 25, кв. 83, селище Красний Луч Жовтневого району Миколаївської області, - ред.) прийдуть близькі і друзі, щоб побути з Оксаною кілька хвилин.

За словами жінки, тільки сьогодні вранці їй зателефонували близько двохсот людей, які повідомили, що приїдуть попрощатися з Оксаною.

"Зі мною їде лікар, але зараз він мені особливо не потрібен. Боюся, що допомога знадобитися моїм батькам і мені, коли труну будуть опускати в могилу ... ", - сказала жінка.

Тетяна розповіла, що похорони повністю оплатила глава комітету ВР з питань охорони здоров'я Тетяна Бахтєєва. І нагадала, що гроші, які пожертвували Оксані українці (це близько мільйона гривень, - ред.) підуть на пам'ятник її дочки, а також на лікування Олександри Попової. Дівчину 10 березня сильно побили в Миколаєві. Вона досі знаходиться в комі".

"Ні, я не буду плакати. Оксанка поруч, вона ж все відчуває", - закінчила розмову жінка.

Зараз ви читаєте новину «Мати Оксани Макар віддасть гроші жертві іншого миколаївського нелюда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

163

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі