четвер, 22 жовтня 2020 10:05

Мати кулаками била доньку, бо та хотіла довше погратися на майданчику

Мати кулаками била доньку, бо та хотіла довше погратися на майданчику
Мати била свою доньку, бо дівчинка хотіла довше погратися на майданчику й покататися на гірках. Фото: rbc.ua

У Харкові мати била свою доньку, бо дівчинка хотіла довше погратися на майданчику в парку Шевченка і покататися на гірках. Жінка била її кулаками по обличчю так, що дівчинка падала на землю. Свідками інциденту стали перехожі. Відео опублікували у Telegram-каналі "ТРУХА Харків".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9-річна дівчинка всю ніч сиділа біля вбитої матері

За словами жінки, яка відпочивала в парку з дитиною і бачила таке поводження матері з дівчинкою, та при інших людях удавала, ніби все гаразд. Але щойно перехожі відверталися, продовжувала бити дитину. Дівчинка кричала, що хоче ще пограти на майданчику, а у відповідь отримувала удари.

У мережі ролик викликав гнівну реакцію та обурення, як мати може так знущатися з власної дитини. Крім того, жінкам, які знімали на телефон те, що відбувається, також дорікнули в байдужості - мовляв, підійти та зробити зауваження ніхто не наважився.

У одному з сіл Овруцького району на Житомирщині жінка зі співмешканцем вбили 5-річну доньку. Тіло дитини спалили в печі, а кістки викинули в річку. Повідомлення про вбивство надійшло до поліції 27 травня. Дівчинка раніше була вилучена з сім'ї та певний час жила у прийомній родині. Рішенням суду дитину повернули біологічним батькам. На прохання поліцейських показати доньку 41-річна мати показала хлопчика, вбраного в дівчачі речі. Виявилося, що за дівчинку жінка видає свого 3-річного сина.

Зараз ви читаєте новину «Мати кулаками била доньку, бо та хотіла довше погратися на майданчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі