понеділок, 20 серпня 2018 16:10

Масштабна ДТП у Києві: дитина у важкому стані

Масштабна ДТП у Києві: дитина у важкому стані
У Києві внаслідок ДТП одна людина загинула, ще 8 – госпіталізовано, серед них дитина. Фото - Факти

У Києві зіткнулися Mercedes-Benz Vito та ВАЗ 2171. Внаслідок ДТП одна людина загинула, ще 8 – госпіталізовано, серед них дитина, повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

"Унаслідок ДТП зазнали тілесних ушкоджень і були госпіталізовані обоє водіїв, троє пасажирів Mercedes та четверо пасажирів ВАЗ. Серед потерпілих - 11-річний хлопчик, який перебуває в лікарні у важкому стані. Одна з пасажирок ВАЗ померла в медичному закладі", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільйонер утік із місця смертельної аварії

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження. Слідчі встановлюють усі обставини ДТП.

Вранці 20 серпня на Дніпропетровщині фура врізалася в маршрутний автобус. Щонайменше 13 осіб госпіталізовано до лікарні №6 міста Дніпра. ДТП сталася о 7:10 на автошляху Н-31 Дніпро - Царичанка - Кобеляки - Решетилівка, в районі смт Обухівка. За попередніми даними, зіткнулися мікроавтобус "Богдан" і фура.

Зараз ви читаєте новину «Масштабна ДТП у Києві: дитина у важкому стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі