субота, 01 серпня 2020 12:28

Машину розірвало навпіл: на трасі сталася моторошна ДТП

Машину розірвало навпіл: на трасі сталася моторошна ДТП
Внаслідок аварії загинуло 4 людини. Фото: Нацполіція

У Запорізькій області на трасі Василівка-Бердянськ у моторошній ДТП загинуло чотири людини.

Як зазначається, поблизу с. Широке зіткнулися легковий автомобіль і вантажівка. Про це повідомляє ДСНС.

"1 серпня до ДСНС надійшла інформація, що поблизу с. Широке Василівського району на автодорозі "Василівка-Бердянськ" водій легкового автомобіля допустив зіткнення з вантажним автомобілем, внаслідок чого загинуло 4 особи. Для деблокації тіл загиблих від ДСНС було залучено 5 осіб та 1 од. техніки", - сказано у повідомленні.

У прес-службі поліції Запорізької області повідомляють, що водій автомобіля BМW під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення із вантажним автомобілем MАN. Четверо людей, які перебували у легковику, загинули.

На місці події працювало керівництво обласного управління поліції, слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод та експертно-криміналістична лабораторія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою - 8 загиблих

В Херсонської області сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії пасажирка одного з авто від отриманих травм померла на місці.

Зараз ви читаєте новину «Машину розірвало навпіл: на трасі сталася моторошна ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі