понеділок, 27 липня 2020 12:30

Маршрутка влетіла у фуру, коли п'яний пасажир вчепився в кермо
3

На Вінниччині мікроавтобус Mercedes Sprinter із пасажирами врізався в припарковану вантажівку. 5 людей скалічилися
Фото: facebook.com/vinn.police
На Вінниччині мікроавтобус Mercedes Sprinter із пасажирами врізався в припарковану вантажівку. 5 людей скалічилися
На Вінниччині мікроавтобус Mercedes Sprinter із пасажирами врізався в припарковану вантажівку. 5 людей скалічилися

26 липня в Северинівці Тростянецького району на Вінниччині мікроавтобус Mercedes Sprinter із пасажирами врізався в припарковану вантажівку. Постраждали 5 пасажирів маршрутки.

Аварія сталася з вини п'яного пасажира, який вхопився за кермо, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Мікроавтобус сполученням Вінниця – Бершадь зіткнувся з вантажним автомобілем Renault, запаркованим на узбіччі дороги. Поліцейські встановили, що дорожньо-транспортна пригода сталася під час конфлікту водія з нетверезим пасажиром. За попередньою інформацією слідства, чоловік вимагав здійснити зупинку. Коли водій відмовився зупинитися, пояснивши, що це дозволено лише у визначених місцях, пасажир вхопився за руль. В результаті водій не впорався з керуванням мікроавтобусу та зіткнувся із запаркованою вантажівкою", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом мікроавтобус зіштовхнувся з легковиком і налетів на відбійник

Потерпілі з різного ступеню тяжкості тілесними ушкодженнями госпіталізовані до травматологічного відділення районної лікарні. Серед постраждалих – жителі Тростянецького району віком 51, 17 років, та мешканці Бершаді, двоє 20-річних та 71-річна жінки, за словами начальника Тростянецького відділення поліції Віталія Деркача.

Слідчі відкрили кримінальне провадження, в рамках якого будуть встановлені усі обставини і причини аварії. Після проведення необхідних слідчих дій, зокрема опитування свідків події, ряду експертиз, буде надана правова оцінка дій нетверезого пасажира. Освідування на місці події показало наявність в його організмі 1,7 проміле алкоголю. Водій маршрутного таксі тверезий.

Біля села Семиполки Бориспільського району Київської області зіткнулися вантажівка MAN і мікроавтобус Volkswagen. Загинула 1 людина і ще 9 отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Маршрутка влетіла у фуру, коли п'яний пасажир вчепився в кермо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі