понеділок, 28 січня 2013 13:03

Луганський даішник обматюкав "маніяка" з фільму "Крик"

Луганський даішник обматюкав "маніяка" з фільму "Крик"
Фото: re-actor.net

Водій хотів перевірити, як співробітник ДАІ відреагує на "примару". Як результат - нецензурні вирази. Інспектор стверджує, некоректні слова на відео - монтаж, пише Сегодня.

На цей раз жертвою водія став луганський інспектор Сергій Ширков, що зупинив на трасі водія в масці з фільму жахів "Крик". Інспектор зажадав документи, а водій, у свою чергу, - пояснити причину зупинки. На відео чути, як в результаті водія нецензурно обзивають.

У луганській облпрокуратурі повідомили, що у понеділок почнуть перевіряти, чи порушував службові інструкції даішник і якщо треба - вживуть заходів (можуть оголосити догану або звільнити).

У Луганську журналісти розшукали Романа Алексенка - того самого водія, який надів маску і став знімати діалог з інспектором на відеореєстратор.

"Це сталося на трасі Луганськ-Красний Луч. Коли інспектор махнув жезлом, я швидко одягнув маску. Мені захотілося подивитися реакцію ДПС. Підійшовши до машини, даішник схопився за кобуру з пістолетом, а я сприйняв це як загрозу життю, - сказав Алексенко. - За всіма правилами він мені повинен був спочатку назвати причину зупинки".

На ролику видно, як даішник став пояснювати, мовляв, шофер не пристебнутий. Алексенко же вийшов з машини і заявив, що патрульне авто стоїть у недозволеному місці, посередині перехрестя. Ще через хвилину водій сів у своє авто, а на відео чути, як хтось вимовляє образи. Роман говорить, що "бомбити" даішників - це його хобі, а основна його робота - продаж алкоголю.

"Свого часу даішники мене дуже образили. Справа була в Росії, мені намагалися поставити виїзд на зустрічку і позбавити прав. З тих пір я вирішив допомагати іншим водіям відстоювати свої права", - розказав він.

Даішник Сергій Ширков говорить, що водія зупинив за те, що той їхав не пристебнутим. Що ж стосується нецензурних виразів, він упевнений: некоректні слова на відео йому вмонтували. "Це провокація! Мені здається, що ми з ним нормально спілкувалися. Рубль за сто даю! Можу додати, що з їх машини пахло алкоголем", - сказав Ширков і не виключив, що буде позиватися за образу мундира.


Зараз ви читаєте новину «Луганський даішник обматюкав "маніяка" з фільму "Крик"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі