понеділок, 11 лютого 2019 13:52

Лишилися троє дітей: чоловік на очах у свідків зарізав власну доньку

Лишилися троє дітей: чоловік на очах у свідків зарізав власну доньку
В Овідіополі Одеської області батько убив свою доньку – матір 3-х малолітніх дітей. Фото - alternatyva.org

В Овідіополі Одеської області батько убив свою доньку – матір 3-х малолітніх дітей.

Інцидент стався на перехресті вул. Соборна та Суворова. Убитою виявилася 35-річна Надія Буїмова (Міндова). Вбивця - її батько Юрій Міндов, раніше двічі судимий, пише "Альтернатива".

Одна зі свідків повідомила, що в родині був конфлікт з вересня 2018 року на побутовому ґрунті. Надія не спілкувалася, ні з матір'ю, ні з батьком.

"Чи планувалася зустріч між батьком і дочкою, поки не відомо. Але ніж у Юрія був з собою, а судячи з поранень, Надія чинила шалений опір – у неї на руках, ногах та шиї численні поранення", - сказано в матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік убив зятя-тирана

Сам Юрій Міндов, за словами свідків, після скоєння вбивства з місця злочину не ховався, а навпаки залишився і навіть розповідав деякі подробиці. Знаряддя вбивства – ніж - так і залишився в тілі покійної.

"Я порізав їй горло і серце, ніж в спині, нехай, вона знає за що я її вбив", - сказав він.

На місці злочину працювали слідчо-оперативна група і експерти. Сам Міндов дав свідчення в Овідіопольському відділі поліції. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

У Біляївці на Одещині 36-річний Євген Лап¬чук задушив дружину 43-річну Оксану та хвору на аутизм доньку Анастасію, 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Лишилися троє дітей: чоловік на очах у свідків зарізав власну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі