неділя, 13 листопада 2022 10:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Ліквідували 30 російських військових ‒ кримські партизани заявили про знищення окупантів

Ліквідували 30 російських військових ‒ кримські партизани заявили про знищення окупантів
Кримські партизани поширюють патріотичні листівки на півострові. Фото: donpatriot.news

Активісти підпільного руху "Атеш", що діє в тимчасово окупованому Криму, заявили про ліквідацію 30 російських військових.

Знищили загарбників у госпіталях Сімферополя. Про це повідомляє Telegram підпільників.

"У госпіталях Сімферополя агенти "Атеш" успішно ліквідували 30 військовослужбовців армії РФ. 30 недобитків, яким ми допомогли дістатися суду Божого", – ідеться в повідомленні.

Партизани одразу ж попереджують, що росіяни всіляко заперечуватимуть цей факт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партизани підпалили штаб з мобілізованими на Луганщині

"Перевіряйте палати, морги, паліть медкартки. Можете 300 разів спростовувати цей факт, але це правда! Думайте!" – наголошують підпільники.

Напередодні партизани опублікували список з 25 імен ліквідованих російських військових.

Агенти руху зайшли до військово-морського клінічного госпіталя, а також до пологового будинку №2, у якому було розміщені поранені російські солдатіи.

"Атеш" працює точково тільки проти воєнних злочинців. Цивільним боятися не потрібно. А ось російським воєнним злочинцям радимо показати обличчя і прийняти смерть", ‒ ідеться в заяві руху.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликав виїжджати з Криму росіян, які незаконно там оселилися. Ще є шанс скористатися мостом, написав він у Telegram.

Міністр оборони Олексій Резніков вважає, що тимчасово окупований Росією Крим повернеться під контроль України. Водночас зробити це вдасться Україні без боїв. Про це Резніков заявив в інтерв'ю Reuters. Він зазначив, що, можливо, це станеться внаслідок внутрішньої боротьби в Росії.

Зараз ви читаєте новину «Ліквідували 30 російських військових ‒ кримські партизани заявили про знищення окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі