понеділок, 12 листопада 2018 09:41

Ліки, що можуть вбити: викрили банду, яка постачала фальсифіковані препарати для онкохворих
3

У Вінниці викрили банду, яка  продавала неякісні препарати для онкохворих
Фото: ssu.gov.ua
У Вінниці викрили банду, яка  продавала неякісні препарати для онкохворих
У Вінниці викрили банду, яка  продавала неякісні препарати для онкохворих

У Вінниці викрили банду, яка продавала неякісні препарати для онкохворих.

В Україну незареєстровані у нас ліки нелегально потрапляли великими партіями з Росії, Туреччини та Індії, повідомила прес-служба СБУ.

"Оперативники спецслужби задокументували, що ділки налагодили постачання з країни-агресора великих партій незареєстрованих в Україні медичних препаратів для реалізації онкохворим. Товар, що надходив міжнародними поштовими відправленнями, "розповсюджувався" за сприяння лікарів регіональних онкологічних диспансерів. Співробітники СБ України встановили, що фальсифіковані ліки для потреб онкохворих також завозились зловмисниками з Туреччини та Індії", - повідомили у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун закликає скаржитись на підроблені ліки

Перевозили та зберігали препарати з грубим порушенням умов зберігання. Контрабандні препарати розповсюджували через лікарів онкодиспансерів у Києві, Дніпрі, Харкові, Хмельницькому та Вінниці. Під час обшуків правоохоронці вилучили сотні упаковок неякісних ліків.

Слідчі відкрили кримінальне провадження та проводять невідкладні слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до злочину.

У Дніпрі вилучили партію підроблених препаратів. Саморобні біодобавки для схуднення, поліпшення потенції, заспокійливі засоби та снодійні зловмисники продавали в аптеках Дніпра під виглядом відомих торгових марок.

Зараз ви читаєте новину «Ліки, що можуть вбити: викрили банду, яка постачала фальсифіковані препарати для онкохворих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі