пʼятниця, 18 травня 2007 15:22

Лідера київського відділення "Російського блоку" побили люди "з вусами і чубами"

У центрі Києва активісти українських націоналістичних організацій побили лідера столичного відділення партії "Російський блок" Олексія Александрова. Про це повідомив сам потерпілий.

За його словами, інцидент стався у підземному переході на Майдані Незалежності. Александров був там разом зі знайомим, коли до них підійшла група з 6 осіб і вчинила напад.

"Група людей, які виглядали специфічно, з вусами і чубами, погрожуючи вбивством, спробували затягнути нас в перехід. Коли вони зрозуміли, що ми з товаришем чинитимемо опір, влаштували бійку. В результаті мені розбили голову, є підозра на струс мозку", - розповів потерпілий.

За словами Александрова, міліція вже затримала трьох нападників, інші сховалися.

Активіст "Російського блоку" повв"язує напад на себе з іншим інцидентом, який стався 4 листопада 2006 року. Тоді Александров також постраждав в результаті нападу націоналістів на учасників "Російського маршу".
"Російський блок" є політичною партією, створеною в 2002 році. Він виступає за інтеграцію України з Росією і Білоруссю і надання російській мові статусу державного, пише Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Лідера київського відділення "Російського блоку" побили люди "з вусами і чубами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі