вівторок, 06 серпня 2019 10:56

Легковик зніс мікроавтобус із дороги: фото смертельного зіткнення

У Овруцькому районі на Житомирщині зіткнулися Opel Vectra та Volkswagen LT-35. Загинули 2 людини, ще 3 – зазнали травм.

Аварія сталася 5 серпня близько 18:40 на 19 км автошляху "Овруч-Словечне", повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Попередньо, винуватцем ДТП став 24-річний водій автомобіля Opel Vectra, житель Коростеня. Виїжджаючи на головну дорогу, зіткнувся з автомобілем Volkswagen LT-35 під керуванням 53-річного жителя села Словечне, що рухався автошляхом", - сказано в повідомленні.

Автор: zt.npu.gov.ua
  На Житомирщині  зіткнулися Opel Vectra  та Volkswagen LT-35.   Загинули  2 людей, ще 3 – зазнали травм
На Житомирщині зіткнулися Opel Vectra та Volkswagen LT-35. Загинули 2 людей, ще 3 – зазнали травм

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КамАЗ протаранив кілька легковиків і рухнув із мосту

Унаслідок ДТП водій автомобіля Opel і його пасажирка, 27-річна жителька Овруцького району, загинули на місці події. Водій мікроавтобуса та двоє його пасажирок, жительки району віком 51 і 70 років, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Овруцької райлікарні.

Поліція встановлює всі причини та обставини події.

На 197 км автодороги "Миколаїв-Благовіщенськ" біля села Новопетрівське на Миколаївщині зіткнулися автомобілі Skoda Octavia та Opel Vectra. 59-річний водій останнього від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці.

Зараз ви читаєте новину «Легковик зніс мікроавтобус із дороги: фото смертельного зіткнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі