пʼятниця, 07 грудня 2018 15:08

Легковик протаранив натовп людей

Легковик протаранив  натовп людей
На Закарпатті 35-річний водій Mitsubishi Lancer навмисне наїхав на п'ятьох місцевих мешканців. Загинула сестра водія. Фото - ternopil.te.ua

У Виноградові на Закарпатті 35-річний водій Mitsubishi Lancer наїхав на 5 місцевих мешканців.

Внаслідок удару 34-річна сестра водія загинула, інші 4 отримали тілесні ушкодження, повідомили у відділі комунікації поліції області.

Як з'ясували поліцейські, мешканець міста Виноградів мав погані стосунки із сестрою. Рухаючисьвулицею Космонавтів у районному центрі, він умисно здійснив наїзд.

"Поряд із жінкою на вулиці перебувало ще 4 місцевих жителів – співмешканець потерпілої та сусіди. Усі виноградівці внаслідок зіткнення з машиною отримали тілесні ушкодження середнього та легкого ступенів важкості. Жінка від отриманих травм померла у реанімаційному відділені лікарні", - розповіли поліцейські.

За фактом умисного вбивства правоохоронці проводять розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоповерховий автобус влетів у зупинку: 20 постраждалих

У суді підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Після внесення зазначеної суми виноградівець відпущений з-під варти за місцем свого проживання. У справі триває слідство.

Поблизу селища Рокині Луцького району на Волині 7 грудня трапилася смертельна аварія. Автомобіль Mercedes їхав на шаленій швидкості та збив жінку. Її розірвало на шматки.

Зараз ви читаєте новину «Легковик протаранив натовп людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі