пʼятниця, 21 серпня 2020 02:01

Квартирного афериста засудили до 5,5 років в'язниці

Квартирного афериста засудили до 5,5 років в'язниці
У Києві викрили групу квартирних аферистів.

У Києві до 5,5 років в'язниці засудили афериста, який намагався відібрати квартири у професора.

Злодій, змовився з іншими співучасниками, та втерся в довіру до самотнього 63-річного професора фізико-математичних наук. Потім скористався його хворобливим станом, викрав документи на дві його квартири у місті Києві та паспорт, повідомили у столичній прокуратурі.

Зловмисники підробили ці документи на підставних осіб та використали їх під час нотаріального посвідчення договорів відчуження цього майна.

Слідство довело, що саме обвинувачений був присутній під час укладення відповідних договорів відчуження квартир та розпоряджався цим майном на власний розсуд.

Сума збитків становить понад 3,5 млн гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: #ШахрайГудбай – у столичному метро з'явився "антишахрайський" потяг

У суді обвинувачений свою провину визнав у повному обсязі.

"За результатом судового розгляду чоловіка визнано винним в інкримінованих злочинах та засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна. Обвинувачений наразі перебуває під вартою. На незаконно відчужені квартири накладено арешт. Вживаються заходи щодо їх повернення", повідомили в прокуратурі.

Групу злочинців, які привласнювали квартири, поки власники були за кордоном, викрили у Львові. Зловмисникам вдалося заволодіти 7 квартирами в різних районах міста.

Зараз ви читаєте новину «Квартирного афериста засудили до 5,5 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі