понеділок, 17 квітня 2023 20:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Квартири, транспорт, акції: перерахували активи колаборанта Сальдо

Квартири, транспорт, акції: перерахували активи колаборанта Сальдо
Колаборант Володимир Сальдо у минулому був нардепом від Партії регіонів. Фото: скріншот

Колаборанта, колишнього "регіонала" і ексмера Херсона Володимира Сальдо можуть засудити заочно.

Також у дохід держави планують стягнути його активи. Про це сказала заступниця міністра юстиції Ірина Мудра, повідомив "Укрінформ".

Урядовець розповіла про активи, вказані у позові.

"Кілька земельних ділянок, які знаходяться у Херсоні, нежитлові приміщення будівлі готелю у місті, нежитлові приміщення, які знаходяться в Криму", – сказала.

Також повідомила про триповерхову будівлю, житловий будинок, кілька квартир у Херсоні, Криму та Одесі, транспортні засоби.

Крім того, серед активів Сальдо – акції приватного акціонерного товариства "Каштан", яке зареєстроване в Коростишеві Житомирської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили підозру "політологу" Медведчука, який "не вилазив" з каналу Мураєва

Підприємство "Каштан" добуває декоративний і будівельний камень, вапняк, пісок, крейду, сланец, розповіла заступниця міністра.

"Власником донедавна цієї компанії була дружина Сальдо, а з 23 січня для уникнення санкцій цей актив перереєстрували на колишнього зятя Сальдо Сінькова Віталія", – сказала.

Також планують вилучити 30% акцій ПАТ "Дельта-Сервіс", яке також належить дружині Сальдо, 55,86% ТЗОВ "Бебко-авто", 40% ТОВ "Конка", якими володіє донька Сальдо – Ірина.

Торік прокуратура повідомила Сальдо про підозру у державній зраді. А Служба безпеки України повідомила про підозру, як організатору псевдореферендуму.

Володимир Сальдо тричі був мером Херсона. Як нардеп від Партії регіонів голосував за "диктаторські закони".

Зараз ви читаєте новину «Квартири, транспорт, акції: перерахували активи колаборанта Сальдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі