Ексклюзиви
вівторок, 10 липня 2007 15:34

Кузьмук про Гриценка: "Ми в різних вагових категоріях"

Дитячими капризами вважає зауваження міністра оборони Анатолія Гриценка на свою адресу віце-прем"єр-міністр Олександр Кузьмук. Про це він повідомив сьогодні.

Відповідаючи на запитання, як він відноситься до звинувачень Гриценка на свою адресу, Кузьмук сказав: "Я ніяк не відношуся, тому що дуже різні вагові категорії. Тому я досить стримано реагую на примхи міністра оборони".

Кузьмук відзначив, що провал міжнародних навчань "Сі Бриз" минулого року в Україні істотно погіршив імідж країни і тому, коли до нього звернувся заступник Генштабу з проханням допомогти в рішенні деяких питань, він зібрав відповідну нараду.

За словами Кузьмука, це були питання з Держприкордонслужбою і Міністерством внутрішніх справ "по заходу кораблів, по забезпеченню просування колон, по охороні району навчань". Він відзначив, що всі ці питання були вирішені і кожне відомство, задіяне в даному процесі, отримало "не розпорядження, а окреме доручення", в якому віце-прем"єр-міністр попросив керівників відомств щодня надавати інформацію про проблемні питання навчань.

"Що стосується легітимності призначення віце-прем"єр-міністра України, для мене це взагалі дивно.. Є Закон, де мої права, як військової людини, ніде не обмежені. Дивовижно інше, що міністр оборони Гриценко своїм наказом N609 відкомандировує генерала армії України Кузьмука для роботи в уряді - є така процедура, ось його підпис", - додав він.

7 липня міністр оборони Анатолій Гриценко заявив, що Олександр Кузьмук знаходиться на посаді віце-прем"єр-міністра України незаконно.

Кузьмук був призначений віце-прем"єром 25 травня 2007 року, пише ЛігаБізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Кузьмук про Гриценка: "Ми в різних вагових категоріях"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути