Ексклюзиви
пʼятниця, 16 березня 2012 09:33

Кримчанку зґвалтували просто на вулиці і кинули на поживу собакам

Кримчанку зґвалтували просто на вулиці і кинули на поживу собакам

15 березня в сімферопольському мікрорайоні Кам'янка близько 7 ранку на вулиці місцеві жителі знайшли оголену жінку, тіло якої було повністю погризане собаками.

"Дівчину забрала бригада" швидкої допомоги", яку викликали місцеві жителі. Її вже в комі відвезли в 6-у міську лікарню Сімферополя, проте врятувати дівчину не вдалося. Вона померла так і не прийшовши до тями", - повідомила прес-секретар Сімферопольського міськуправління міліції Оксана Сорокопудова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рудницька: В Україні стає страшно жити

За інформацією кримських ЗМІ, дівчину побили, роздягли і залишили на узбіччі проїжджої частини. Як розповідають місцеві жителі, сьогодні близько другої години ночі на вулиці лунали гучні чоловічі голоси і крик дівчини, яка просила про допомогу, однак ніхто не надав цьому особливої уваги. Потім жіночі крики вже в супроводі собачого гавкоту повторилися в 4:00 ранку.

В 7 ранку люди, які йшли на роботу, побачили страшну картину: на узбіччі дороги в калюжі крові, яка розтеклася на кілька метрів, лежала гола дівчина, її одяг був складений неподалік. Люди викликали швидку допомогу, яка відвезла її в несвідомому стані. На тілі потерпілої було виявлено численні рвані рани від собачих укусів - ноги були покусані до кісток, на голові не було волосся. Місцеві мешканці впевнені, що дівчину побили, згвалтували і залишили вмирати, після чого на її тіло накинулася зграя собак.

Як повідомлялося, в Миколаєві троє молодих чоловіків заманили в квартиру 18-річну дівчину, зґвалтували її, а потім, щоб приховати сліди злочину, придушили і спробували спалити живцем. Дівчина вижила, але перебуває у вкрай тяжкому стані, їй ампутували руку і стопи.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанку зґвалтували просто на вулиці і кинули на поживу собакам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути