пʼятниця, 12 липня 2013 17:17

Кременчужанин двічі за ніч "замінувував" аеропорт в Борисполі

Кременчужанин двічі за ніч "замінувував" аеропорт в Борисполі
Фото: odnoznachno.com

11 липня в квартирі багатоповерхівки в Крюківському районі міста Кременчук на Полтавщині міліціонери затримали 37-річного чоловіка. Напередодні він повідомив неправдиву інформацію про замінування аеропорту в Борисполі.

"Чоловік працює на одному із заводів Кременчука. Після зміни перед вихідними вирішив відпочити зі знайомими. Зібралися, пили алкоголь, - розказала Лариса Майоршина з Кременчуцької міської міліції. - Потім заспорив з товаришами на мобільний телефон, що подзвонить в міліцію, розкаже про замінування аеропорту і йому нічого не буде, не знайдуть. Перший виклик був близько опівночі. Представився Андрієм із села Власівка Кіровоградської області. Сказав, через 40 хвилин вибухне аеропорт. Другий дзвінок пролунав десь через півтори години зі іншого номеру. Голос був той самий, але чоловік назвався Олексієм, розповів, аеропорт підірветься через 19 хвилин. Але цього не сталося".

Чоловіка знайшли наступного дня. Він спав вдома.

"Живе удвох із сестрою, своєї сім'ї не має. Свою вину визнає, мовляв, все через дурість від горілки, - продовжили в міліції".

В аеропорту провели евакуацію.

"Вивели людей із усіх терміналів, пунктів реєстрації та привокзальної площі, де була черга, - розповіла Оксана Ожигова з прес-служби аеропорту. - Вибухівку шукали протягом години. Коли не знайшли, людей пустили знову у приміщення. Жодного рейсу не було затримано".

Зараз ви читаєте новину «Кременчужанин двічі за ніч "замінувував" аеропорт в Борисполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі