четвер, 10 травня 2007 09:46

Кравчук послав до біса Януковича і Ющенка

"Мені як людині, яка приймала на руки новонароджену Дівчинку-Україну, дивитися на все це беззаконня, на ці безтолкові рішення, які призводять до конфліктів, дуже боляче... Невже політики цього не розуміють? Тоді хай надінуть свої красиві костюми з метеликами і йдуть до чортової матері! Що їм ще порадити?", - сказав екс-президент Леонід Кравчук, коментуючи політичну ситуацію в країні.

Кравчук також вважає реальною загрозу силового протистояння і не виключає, що сам візьметься за зброю.

"Я завжди був оптимістом, але в даному випадку я можу передбачати: політичний конфлікт, можливо, переросте в силовий. Сторони зайшли дуже далеко в своїх намірах. Піднята маса народу, і достатньо одного непорозуміння навіть на емоційному ґрунті для того, щоб конфлікт розгорівся. І як тільки в цей процес включаться силові структури, чекайте серйозного протистояння із застосуванням сили", - попереджає екс-президент.

В той же час політик упевнений, що "політичні гравці, які затіяли цю кухню, просто зійдуть із сцени після застосування сили".

"Я говорив їм: зупиніться! Україна - це не дитячий садок, це більше 46 мільйонів людей! Навіщо зараз робити посміховисько з України?", - говорить Кравчук.

Екс-президент вважає, що якщо після виборів нічого не зміниться, Україна переживе новий Майдан: "І тоді їх точно всіх знесуть. Причому, я сам виведу людей, щоб прибрали з України всіх, хто не дає їй жити!", - сказав політик.

"У мене немає особистих симпатій чи антипатій до Президента, прем"єра, спікера - вони для мене люди, які повинні служити Україні. Якщо вони не роблять цього, я їх не сприймаю. І я захищатиму Україну. Я якось сказав, що якщо для цього доведеться застосовувати силу, я стрілятиму. У моїй сім"ї двоє дорослих чоловіків - я і син, і дві дорослі жінки. Мисливських рушниць у мене достатньо, щоб озброїти всіх. Людина, яка є ворогом України, - мій особистий ворог", - відзначає екс-президент, пише Корреспондент.net.


Зараз ви читаєте новину «Кравчук послав до біса Януковича і Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі