середа, 28 березня 2007 12:16

Корупційний скандал у концерні Siemens

Під час чергового обшуку в штаб-квартирі підприємства Siemens було арештовано і відправлено до слідчого ізолятора члена правління 50-річного Йоганнеса Фельдмайера. Він опинився під підозрою у зв"язку з незаконними, як вважають, виплатами багатьох мільйонів євро одному з членів ради трудового колективу підприємства. Такі невеликі знаки уваги топ-менеджери надавали за лояльність чиновників.

Мюнхенська прокуратура повідомила вчора, що висуває проти Фельдмайера і ряду інших керівників Siemens звинувачення в незаконному витрачанні фінансових коштів підприємства. Адвокат заарештованого відхилив всі пред"явлені його підзахисному звинувачення.

Офіційне керівництво Siemens виступає на стороні слідства, всіляко сприяючи йому. Втім, цікаво, що як член правління заарештований Фельдмайер займається IT-напрямом і до того ж відповідає за діяльність концерну Siemens в Європі, передає NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Корупційний скандал у концерні Siemens». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі