четвер, 13 січня 2011 19:18

Кондуктора та водія звільнили за наклеп на пасажирку

Кондуктора та водія звільнили за наклеп на пасажирку

13 січня звільнили з роботи кондуктора і водія маршрутного таксі № 118 Маріуполя після інциденту, що стався 12 січня. Тоді кондуктор та пасажирка побились через паління водія за кермом.

Пасажирка зробила водієві зауваження, але той не відреагував. Тоді стала вимагати повернути їй 2 грн. за проїзд. Кондукторка відмовилась. Після суперечки і штовханини кондукторка порвала 2 грн., засунула пасажирці за комір і виштовхала з маршрутки.

Наступного дня кондукторка написала заяву у міліцію, звинуваючи постраждалу пасажирку у крадіжці грошей. Ту викликали у міліцію на допит, і жінка написала зустрічну заяву. Провели розслідування.

За словами начальника управління транспорту та зв'язку Маріупольської міськради Володимира Шевченка, опитування свідків дало реальну картину того, що сталося.

"Конфлікт у маршрутці викликав небувалий резонанс у Маріуполі. Наш відділ прийняв активну участь у розслідуванні всіх подробиць цієї справи. Викликали керівництво транспортного підприємства. Виявилось, що водій і кондуктор розказали начальству зовсім не таку історію про конфлікт, яка трапилась насправді. Тому й написали заяву про крадіжку грошей. Думали, їм все зійде з рук. Але їхнє керівництво прийняло правильне рішення. Винуватців цієї історії звільнили", - сказав він.

Нагадаємо, 12 січня близько 9.00 в маріупольській маршрутці стався конфлікт між пасажиркою та кондуктором через куріння водія за кермом.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кондуктора та водія звільнили за наклеп на пасажирку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі