четвер, 05 липня 2007 09:32

Концерти Вєрки Сердючки в Росії відміняються по дзвінку зверху

 Новий скандал розгорається між Росією і Україною через півтора місяці після Євробачення. Директори найбільших концертних майданчиків відмовляються працювати з популярним артистом, який  виступає в образі Вєрки Сердючки.

Вчора Сердючка повинна була виступати на фестивалі у Сочі, проте у результаті в списку учасників її не опинилося. Крім того її спішно викреслили з числа гостей конкурсу Новая Волна, що стартує 25 липня в Юрмалі.

Конкурс молодих виконавців Новая Волна, організовуваний фірмою Ігоря Крутого АРС, спочатку за традицією запросив Данилка, проте потім поспішив занести прізвище артиста у чорний список. З чуток, був якийсь дзвінок зверху, і організаторам натякнули на неприємності у разі участі Верки у ролі ведучої традиційного Вечора зірок.

Директор артиста Ігор Клінков висловив переконання, що ці відмови лише підвищують популярність Сердючки, тому переживати абсолютно немає чого. "Ініціатором цих скандалів став один канал, але на нашій діяльності це ніяк не відбилося - у нас є концерти в Росії, і ми продовжуємо активно працювати, - завірив Клинків. - Данилко - один з улюблених артистів у вашій країні, і інші люди розумні на відміну від Першого каналу".

Сам артист також упевнений у  тому, що в ситуації навколо Сердючки винен російський канал. "Інтрига є, і спровокована вона російським Першим каналом, для якого друге місце Сердючки на Євробаченні стало просто ударом по печінці, - заявив Андрій Данилко у інтерв"ю газеті "Хрещатик". - Вони хотіли всіма можливими способами мене "мокнути" і причепилися до неіснуючої фрази "Раша, гудбай". Це чисто чорна заказуха людей, які розсердилися на успіх іншої людини. Мене поставили в дурну ситуацію, а виправдовуватися я не хочу. Нема за що!"
Керівники концертних майданчиків від коментарів відмовляються.

За матеріалами "Новых известий"

Зараз ви читаєте новину «Концерти Вєрки Сердючки в Росії відміняються по дзвінку зверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі