субота, 30 серпня 2014 12:44

Колону силовиків АТО в Іловайську намагалися розстріляти і примусити здатися в полон

Колону силовиків АТО в Іловайську намагалися розстріляти і примусити здатися в полон

Українських військових у Іловайську намагалися умовити здатися в полон. Про це повідомив на своїй сторінці в Фейсбук командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

"Ситуацію поки розрулили. Намагаються розвести хлопців на здачу в полон, не піддаються. З одного боку танкова дивізія, з іншого полк ПДВ. Хоч і ворог, але кадрові, краще ніж ДНР. Пораненим медичну допомогу надали. Протягом години повинно все вирішиться", - наголосив він.

За його словами, колону українських військових, які виходили з оточення, намагалися розстріляти.

"Були спроби по дорозі якихось відморозків розстріляти колону. Пройшли. Ждем. P.s. питають навіщо пишу так докладно. Ситуація дивна і складна. Потрібна максимальна детальність і публічність. У тому числі, щоб можна було в разі чого відновити хронологію подій", - написав Семенченко.

 

 

Нагадаємо, раніше комбат батальйону "Донбас" Семен Семенченко повідомив, що завдяки переговорам між президентами України та Росії Петром Порошенком та Володимиром Путіним вдалося домовитись про створення коридору для виходу усіх український бійців із "іловайського котла". 

Зараз ви читаєте новину «Колону силовиків АТО в Іловайську намагалися розстріляти і примусити здатися в полон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі