четвер, 17 лютого 2011 10:20

Колишнього свата Ющенка зарізали

Колишнього свата Ющенка зарізали

Колишнього високопоставленого співробітника Податкової адміністрації України Ігоря Гончара зарізали у власній квартирі.

Як засвідчила експертиза, Ігор Гончар помер від удару лезом в горло, а також травми голови. Версію про пограбування відразу ж виключили: всі цінні речі, в тому числі гроші, були на місці.

Як пише Комсомольська правда, після того як вбивство Ігоря Гончара було зареєстровано, на ноги поставили всю міліцію району. Опитували сусідів, жителів найближчих будинків, друзів і знайомих покійного. Знайшлися свідки, які згадали, що за день до смерті Гончар повертався додому не один, а з якимось чоловіком. На наступний день слідчі карного розшуку знайшли 44-річного громадянина. Ним виявився приятель покійного. Докази свідчили, що саме він скоїв вбивство.

"Цей чоловік прийшов до Гончара в гості, - розповідають у столичній міліції. - Вони сиділи на кухні, пили. Потім між ними зав'язалася суперечка, яка переросла в бійку. Після чого затриманий схопив зі столу кухонний ніж і вдарив ним Гончара в горло. Смерть настала миттєво. На наступний день підозрюваний був заарештований.

У міліції цю інформацію підтвердили.

Ігор Гончар був директором департаменту з контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів податкової. Як стверджує видання, кар'єрний ріст відбувся стрімко завдяки протекції сина -  колишнього чоловіка однієї з дочок екс-президента Віктора Ющенка.

Директором департаменту ДПАУ сват Ющенка став одразу після помаранчевої революції. Правда, довго на своїй посаді протриматися не зміг. У серпні 2008-го його зловили на хабарі - 20 тисяч доларів за отримання ліцензії на продаж спиртного. Під час обшуку в будинку Гончара виявили ще 400 тисяч доларів, походження яких він пояснити не зміг. Справа за хабар так і не закрили.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього свата Ющенка зарізали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі