четвер, 17 червня 2021 10:50

Колишнього прокурора зупинила поліція. Той влаштував "концерт"

Колишнього прокурора зупинила поліція. Той влаштував "концерт"
Автори допису зазначили, що від ексчиновника несло алкоголем. Тест на стан сп'яніння він пройти відмовився. Фото: скріншот з відео

У ніч на 16 червня київські патрульні зупинили експрокурора Голосіївського району Сергія Морозюка за порушення ПДР.

Про це повідомив "Київ Оперативний" у Telegram.

"Мчав пан на Mercedes, так захопившись своєю супутницею, що забув про необхідність обов'язкового дотримання ПДР. Саме за це його і зупинили поліцейські. Фрау тихесенько втекла, а от пан Сергій влаштував справжню виставу", - йдеться в дописі.

Зазначається, що колишній чиновник погрожував патрульним та звинуватив їх у крадіжці реєстраційного свідоцтва на авто, якого в нього не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновник "наплював" на ПДР, потім попросив КМДА заступитися за нього

"Потім взагалі якусь нісенітницю вигадав про те, що в нього за 15 хвилин має відбутися надзвичайно важлива для держави зустріч, де мають бути підписані якісь документи на мільйони доларів. О 02:45, якщо що. Трохи згодом Сергій почав казати, що патрульні понесуть кримінальне покарання за його зупинку, а ще згодом - що взагалі він не їхав за кермом", - додали в дописі.

Патрульні запропонували порушнику пройти тест на стан сп'яніння, але той відмовився, пояснивши Covid-епідемією. Після складання адміністративних матеріалів, автівку забрали на штрафний майданчик.

На вул. Кирилівській у Києві патрульні вкотре зупини нахабний кортеж, який належить одному з братів Суркісів. Він стрімко мчав зустрічною смугою.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього прокурора зупинила поліція. Той влаштував "концерт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі